Huh-huh – Finaaliin mentiin

Tasaista vääntöä. Honka Mänty antoi jälleen kerran erittäin kovan vastuksen. Puolimatkan krouvissa olimme käytännössä tasoissa.

Toisella puoliajalla MaSu kiristi puolustusta ja Hongan ekan jakson huimat onnistuneet heitot alkoivat hivenen kolista päin rautoja. MaSu sai uutta asennetta myös levypallokamppailuihin ja pystyi kääntämään peliä uuteen suuntaan. Pari kertaa näimme neljän peräkkäisen syötön Give & Go:n, se oli huikeata. Kolmas jakso meni MaSulle ja syntyi pieni kaula.

Luonnollisesti Honka Mänty ei luovuttanut, vaan pani neljännellä jaksolla kovan kovaa vastaan. Tänään se ei ihan riittänyt ja MaSu piti johtoaseman  loppuun asti.

Kertakaikkiaan aluefinaaleiden arvoinen ottelu. Jännittävä, positiivinen tsemppi, hienoja syöttökuvioita ja heittoja kummaltakin joukkueelta. Yleisö eli huikeasti mukana koko ottelun ajan. Jokke palkittiin ansiosta ottelun MaSu-tsempparina.

Viime vuoden neljäs sija on kuitattu, hopeat lienee jo vähintään lähes taskussa. Huomenna rakas WB-Pantterit tullee vastaan, josko kerran meidänkin onni kääntyisi. WB-Pantterit on erittäin taitava ja nopea joukkue, joka niukasti puolestaan kukisti tänään PuHun ja aivan ottelun viimeisillä minuuteilla – huikea ottelu sekin.

Me voimme vain nauttia tulevasta pelistä. Kaikki kannustamaan Honkahalli/Tallink  klo 11:15, huomenna su 22.4.2018.

Nähdään, se on ainakin varmaa että jännittävä ja upea peli on huomenna tulossa!

Kiitos Honka Mänty ja onnea pronssipeliin – me puolestaan taas näemme ensi kaudella.