Ensimmäinen jakso tasoissa

Kauden avaus jännitti ja uutuutena kuvaan tulivat mukaan kolmen pisteen heitot ja 4 * 10 minuuttiin pidentynyt peliaika. Sen verran oli jännitystä ilmassa, että pojat lähtivät hyökkäämään väärään suuntaan ja aloitus, harvinasaista kyllä, ihan uusittiin.

Kyllä ”hippulat vinkuivat”, kun pojat päästelivät tossut vikuen kentän päästä päähän ja muuten vauhdilla mentiin. Jonkun aikaa kesti ennenkuin kauden ensimmäinen kori näki päivänvalon erinomaisen hyvistä korintekopaikoista huolimatta. MaSu puolusti kovaa ja Honka rynnisti ja sitten osat vaihtuivat ja taas mentiin. Honka päätti jakson kolmen kakkosen erolla – tasaista oli.

Toisella jaksolla Honka nykäisi

Masulla ei tahtonut pallo koriin mennä ei läheltä ei kaukaa, vaikka Eero ekan kolmosen pistikin sisään. Paikoille päästiin, kovaa puolustettiin – pieniä harmillisia harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä sattui. Honka käänsi peliä kerta toisensa jäljeen ja hyökyi nopeisiin hyökkyksiin myrskytuulen lailla. Koriero pääsi venähtämään toisen jakson lopulla reiluun pariikymmenneen pisteeseen. Vähän päät painuivat ja meinasi tulla uskon puute, kun MaSun korisukka ei laulanut – ei läheltä ei kaukaa.

Lopputaisto käytiin tasaisissa merkeissä

Lähti kuin lähtikin se MaSun peli rullimaan ja päästiin kymmenen pisteen tuntumaan. Koetettiin samalla muistella, miten se harjoiteltu puolustus nyt menikään. Tehtiin hyviä stoppeja, saatiin ajoja sisään ja korin alta alkoivat nostot upota. Täyden päivätyön sai Honka tehdä ja Masun pojat voivat olla ylpeitä yrityksestään. MaSu08 ”perisynnit” korin alta sisään ja puolustuslevypallosulkeminen hetkittäin unohtuivat, mutta peli parani loppua kohden.

Nyt ei muuta kuin ”unta kuulaan” huomenna ei ole yhtään helpompi iltapuhde, kun PuHu tulee Suutarilan yläasteelle iltakylään. Vauhdikasta juniorikoripalloa tiedossa ei muuta kuin mukaan ja matkaan!

Kiitos Honka upea peli!

MaSu08-PuHu P13 etelä ykkönen Suutarilan ylä-aste ma 21.9.2020 klo 18:00. MaSu08 Youtube kanavan löydät tästä.