Challenger -07 sarjassa pronssia

Turnaukseen lähdimme kahdella tasavahvalla joukkueella. Luonnollisesti -07 pojat eivät enää voi pelata -08 sarjaa, joten päätimme osallistua -07 poikien rungolla -08:eilla vahvistettuna -07 Challenger -sarjaan. Syksyn pelit -07 I-divisioonassa olivat olleet vielä hieman liian kylmää kyytiä.

Pojat pistivät hyrskyn myrkyn ja alkusarjan matsit menivät kirjaimellisesti heittämällä läpi. Loppuottelupaikasta käytiin kova, kova kamppailu ToPon kanssa. Kisavauhdin muutos häkellytti alkumetreillä, mutta MaSu kiri eron kiinni. Viime minuuteilla oli kaksi vapaata paikkaa pistää korin alta keskelle keksintöä – vaan ei se aina mene ei – ToPo karkasi muutaman pisteen voittoon. Pukuhuoneen pettymyksen kautta uuteen nousuun ja pronssiotteluun.

LePy roikkui loistavasti ensimmäisen jakson, muttei vääntö enää riittänyt toisella puoliskolla, 2*15 pelattiin tehokasta. Näin siinä sitten meidän pojjaat upeasti arvometallia kotiin toivat. Onneksi olkoon, ei näitä mitaleita ihan joka päivä ole reppuun laittaa!

08-kilpasarjassa -7.sija

Hyvin meni tälläkin jengillä. Tuntuu siltä, että puolustuksen intensiivisyyden merkitys senkun vaan korostuu vuosi vuodelta. PuHu tuli erinomaisesti puolustaen ensimmäisessä pelissä, otti heti kaulan. Ei siinä oikein syöttöpaikat avautuneet ja kun eroa tuli, pojat yrittävät yksilösuorituksin ja kaikin voimin eroa umpeen kuroa – pääsääntöisesti koripallo nyt vaan on joukkuepeli. Takkiin tuli.

Jokaisessa seuraavassa matsissa peli parani peli peliltä. Erinomainen turnaus: hienoa työtä valmennukselta ja joukkueelta. Pyrintöä vastaan oli tasaväkinen kamppailu pari korirenkaan pomppua toiseen suuntaan, homma olisi saattanut kääntyä hyvinkin. HNMKY Pakilaa vastaan perinteinen MaSu-thrilleri, kuinkas muuten, ja yhden korin voitto. Aamulla aamukahvit puolestaan väärään kurkkuun ja KTP:lle yhden korin häviö – upeita tiukkoja matseja!

BC Nokia sitten klaarattiin, vaan hyvin Nokia hanttiin pisti, hyvä matsi!

Kummit mahdollistivat turnauksen kaikille MaSu -07/08 pelaajille

Nöyrin kiitos ja kumarrus Masu -07/08 kummeilla, sillä olitte mukana mahdollistamassa Ricoh-turnauksen joukkueen kaikille pelaajille.

** KIITOS **

Kiitos myös PuHun turnausjärjestelyille ja kaikille joukkueille. Kivaa oli, pojat tykkäs – varmasti tullaan taas ensi vuonna uudestaan – kuten aina!