Masu08 Tartossa 2019

Uusi päivä kaiken muuttaa voi

Niin se alkoi tämänpäiväinen taival herätyksellä, aamupalalla sekä coachien ja pelaajien aamupalaverilla. Kaksi asiaa käytiin läpi: tänään tsempataan ja hoidetaan vastustajan sulkeminen puolustuslevypallotilanteissa.

Joen vartta ulikoolille ja vastassa kaukaa Georgiasta asti tulleet Iberi Tbilisin pojat.

Upeita syöttökuvioita

Ensimmäisen neljänneksen aikana poltettiin aamukarstat koneesta. Tbilisin sankarit lienevät pelanneet kotiparketeilla vielä matalampiin koreihin, sillä pallo ei kyllä mennyt, ei sitten mistään eikä millään korin pohjalle. Masu takoi viiden-kuuden korin johdon neljänneksen lopuksi.

Toisella jaksolla Masu lisäsi vauhtia masiinaan. Jo alkoi tapahtua. Taisipa rikkoutua kirkkaasti joukkueen ennätys koriinjohtaneisen syöttöjen määrässä yhden jakson ja myös koko pelin aikana.

Give and go, postiin syöttö, pelaajalta toiselle anto, syöttö nopeaan hyökkäykseen, syöttö korin alle, syöttö heitolle, cross-over ja puolen vaihto sekä pistosyöttö – kaikki ne löytyivät koritilanteen kaunistamiseksi.

Homma senkun jatkuu

Hyvä pelihuumori säilyi koko toisen puoliajan. Voittohan ottelusta tuli ja selkeä sellainen. Pojat tulivat kentältä hymyissä suin, peli-ilo oli ylimmillään. Aamuisesta paleverista oli otettu mukaan kova ja hyvä tsemppi, vaan sulkemistoimenpiteet puolustuslevypallojen osalta, eivät ihan niin luonnostaan jääneet vielä mieleen.

Kaksi iloisen mielen peliä on vielä tulossa. Vastustajatkin jo nähtiin. Luvassa lienee iloista, hyvän mielen koripalloa. Tulee hieno päätös tälle turnaukselle. Yksi matsi iltapäivällä, toinen huomenna ja illalla kirsikkana kakun päällä taitokisat.

Mukavaa tämä on poikien pelejä kannustaa ja katsella. Hyvä Masu08, upea joukkue isolla J:llä.