Päiväretki Helsinkiin onnistui yli odotusten

Näin se vaan kannatti antaa meidän joukkueen käyntikortti Vilppaalle Delfin Basket turnauksessa elokuussa. Olimme Salon Vilppaan kanssa eri lohkoissa, joten emme siellä kohdanneet. Silmämääräisesti joukkueet näyttivät kovin tasaväkisiltä.  Vilpas ottikin yhteyttä, joten ei auttanut kuin ryhtyä tuumasta toimeen salia ja tuomareita järjestämään.

Vilpas tuli kylään kahden joukkueen voimalla. Meillä MaSussa on syksyn mittaan  kymmenisen pelaajaa käynyt kokeilemassa koripallon saloja. Tästä näkökulmasta ajoitus oli mitä parhain ja lauantaipäivä palveli erinomaisesti pelikatselmuksena käynnistyvää syyskautta silmälläpitäen.

Tasaista vääntöä kummallakin ryhmällä

Ensimmäinen peli oli erittäin vauhdikas. Hämmästyttävintä oli nähdä uudet pelaajat kentällä, eipä sitä ollut uskoa omia silmiään, että koripalloharrastus oli mukamas juuri vasta alkanut. Luulen, että meitä on saatettu nyt vähän huijata. Upeaa peliä.

Neljännen jakson jälkeen taululla oli kymmenisen pisteen kaula MaSulle. Levent pokkasi MaSun tsempparipalkinnon ja pääsee lähiviikkoina elokuviin.

Toisessa pelissä jännitys tiheni ottelun edetessä. Kolmannen erän lopussa peli oli tasan. Mielestäni MaSu pelasi parasta peliä ikinä, hyökkäyspään syöttökuviot olivat todella vakuuttavia. Viimeisen neljännekseen alkuun Vilpas kiri muutaman korin johdon. Tämä reilun kolmen korin kaula piti ottelun loppuun asti. MaSu yritti vielä iskeä lopussa kaikella voimalla, mutta tällä kertaa pari pomppua korirenkaasta väärään suuntaan ratkaisi tämän matsin Vilppaalle. Väinö pokkasi jälkimmäisen matsin tsempparin arvonimen.

Otetaan uusiksi

Valmentajat onnistuivat täydellisesti luomaan kaksi tasavahvaa ryhmää, kiitos siitä. Meille taisi vastakutsu jo tulla, varmasti tulemme kun kerkiämme. Meillä on joukkueena vain juuri nyt pientä hoppua, kun meidän tulee hoitaa 22 ottelua yhdeksään viikkoon.

Kiitos Vilpas – oli todella mukavaa että tulitte kylään. Nähdään pian uudestaan!