Alkulohkon A voitto

Niin siinä nyt sitten kävi, että viime vuoden tapaan tänäkin vuonna MaSu pelaa finaalissa 08-poikien sarjassa. Viime vuodesta ToPo vaihtuu nyt Panttereiksi finaalivastustajana. Saamme huomenna erittäin kovaa kyytiä. Pantterit ovat erinomaisella kokoonpanolla liikenteessä ja he hallitsivat suveneeristi toista alkulohkoa.

Pyrinnöstä ”rutiinivoitto”

Pyrintö pysyi hyvin kyydissä ensimmäisen neljänneksen. MaSulla odotettu syöttöpeli lähti rullimaan toisella ja kolmannella neljänneksellä ja MaSu meni menojaan. Levepallopeli oli MaSulta erittäin onnistunutta ja tässä matsissa saatiin pitkien miesten korinaluspeli huippukuosiin.

BeatBasketin kohtaamisessa vauhdikasta koripalloa

Odotimme kuumeisesti uuden joukkueen kohtaamista. Kentälle astelikin tuttuja poikia JKS ja Järvenpään NMKY olivat ilmeisesti perustaneet uuden seuran. Siinä Helmibasketin alkukesän muutama kesäleirituttu tapasi jälleen ja vääntö oli sitten sen mukaista.

MaSun pojat saivat upeita onnistumisia laajalla rintamalla. Nyt syöttöpeli ja pallo kulki parhaiten koko turnauksessa ja meidän läpiajokoneet malttoivat jakaa palloa erinomaisesti myös koko joukkueelle. Upea päätös lohkovaiheelle ja yhtenäisenä joukkueena pelattu hieno peli.

Finaali huomenna su 5.8.2018

Pantterit hallitsivat täysin toista alkulohkoa. Finaaliottelu pelataan myös isommalla kentällä. Oddsit ovat tällä kertaa selkeästi Panttereiden puolella, mutta mistäs sitä koskaan tietää: pöljän päivän ja hurjan puolustusvireen sattuessa, mitä vain voi koripallossa tapahtua.

Upeasti ovat pojat pelanneet jälleen kerran – kävi nyt huomenna miten kävi –

Finaali pelataan klo 15:00 Tammerkosken koulutalolla (Juhannyskylän koulu) Tampereella, että kyllähän sieltä vaikka Helsingistä asti lisätukijoukot ehtivät hyvin vielä kannustamaan!