Kovaa taistelua

Pääsimme upouuteen Kalasataman peruskouluun pelaamaan Mikropoikien eteläistä I-divisioonaa.  WB-Pantterit aloitti totutun kovaa ja kiri ensimmäisellä neljänneksellä muutaman korin kaulan. Perinteiseen tapaan MaSulla kesti hiukan aikaa adjusteerata heitot korisukan heiluttamiseen vaativaan asentoon.

WB-Pantterit puolustaa kovaa ja on erittäin nopea ja levypallovoimainen joukkue. MaSun täytyi tehdä hartiavoimin ja vikkelin jaloin lujasti töitä, jotta pojat saivat edes hivenen vapaata tilaa syötöille tai omille ratkaisuille. Kovalla tsempillä ja taistelutahdolla se onnistui.

MaSu sai pikkuhiljaa pelijuonesta kiinni ja koriero alkoi uhkaavasti kaventua.

Lähellä, mutta silti niin kaukana

MaSu päääsi kolmen pisteen päähän ja meillä oli muutama erinomainen vapaa korintekopaikka. Tänään pomppi rautoihin. WB-Pantterit puolestaan ratkaisi kahdella kolmen pisteen hyökkäyksellä sekä voittamalla yhden pitkän levypallorallin. Se oli siinä.

Oli tasainen – oli hyvä ja rehti peli. Upeaa taistelua kummaltakin joukkueelta. Tämä tietää hyvää kohti kevään finaalipelejä. Kuten niin useasti aiemminkin olen todennut huikea on tämä Mikropoikien-08 sarja, eipä ole muita kuin jännittäviä ja erittäin jännittäviä matseja. Pojat sen kun petraavat pelaamistaan –  kaikkien joukkueiden tekemistä on ihan huippuhieno seurata.

Kiitos MaSu08 – Kiitos WB-Pantterit!